Täytetty paprika

Puolita paprikat ja siivoa sisustat.

Laita paprikat uunivuokaan.

Paista jauheliha ja mausta se mieleiseksi.

Kaada joukkoon kerma ja lisää koskenlaskija ja valkosipulituorejuusto.

Keitä hetki, että juusto sulaa.

Jaa täyte paprikoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista 225 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Tiuku2002
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 3778g1106kcal35.5g170g15.1g71.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2001g3322kcal380.3g0g200.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150g420kcal28.5g0g33g0g
Viola vahva valkosipuli tuorejuusto 10 g150g240kcal12g6g19.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g801kcal13.5g13.5g75.1g0g
Oltermanni 17%500g1351kcal150.1g0g85.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g14480kcal1239.8g379g855.8g143.6g
Valittu annoskoko7080g7240kcal619.9g189.5g427.9g71.8g
Annoskoko puolitettuna3540g3620kcal310g94.8g214g35.9g
Arvot/100g100g102kcal8.8g2.7g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204235