Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4508g1127kcal58.6g189.3g9g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1803g5049kcal45.1g63.1g504.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 601g1041kcal45.7g13.8g90.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g168g152kcal5g5.9g11.8g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g14736kcal308.8g544.2g1231.8g2.4g
Valittu annoskoko7080g7368kcal154.4g272.1g615.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna3540g3684kcal77.2g136.1g308g0.6g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112