Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1754g422kcal31.7g38.6g5.3g40.3g
Parsakaali brokkoli 1754g615kcal81g34.2g5.3g43.8g
Broilerisuikale, keskiarvo 1403g1707kcal298.1g0g56.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%877g1140kcal26.3g17.5g114g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 701g2315kcal14g21g245.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl70g617kcal0g0g70.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima526g2052kcal152.6g0g157.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g17736kcal1207.4g222.6g1308.2g170g
Valittu annoskoko7084g8868kcal603.7g111.3g654.1g85g
Annoskoko puolitettuna3542g4434kcal301.9g55.7g327.1g42.5g
Arvot/100g100g125kcal8.5g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=130937