Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2330g3868kcal442.8g0g233g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kidneypapu, suolaliemessä1119g1230kcal87.2g201.3g5.6g89.5g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g979g763kcal49.9g112.6g11.7g48.9g
Oliiviöljy 47g412kcal0g0g46.6g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2330g583kcal30.3g97.9g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14168g13864kcal1227.6g850.4g604.4g286.4g
Valittu annoskoko7084g6932kcal613.8g425.2g302.2g143.2g
Annoskoko puolitettuna3542g3466kcal306.9g212.6g151.1g71.6g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502