Etikkamarinoitu keräkaalisalaatti

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi terävällä veitsellä tai juustohöylällä.

Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi raasteeksi.

Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet.

Sekoita kaikki kasvikset keskenään ja kaada öljy niiden joukkoon.

Kiehauta kaikki liemen aineet ja kaada kuuma liemi kasvisten päälle.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua ja säilytä viileässä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Salkolahti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 38g10kcal0.4g1.5g0.1g0.8g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g5g1.5kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g50kcal0.8g10.4g0.2g1.6g
Valittu annoskoko71g25kcal0.4g5.2g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g13kcal0.2g2.6g0.1g0.4g
Arvot/100g100g35kcal0.6g7.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428227