Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow5.5g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)11g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 21g45kcal3.6g0g3.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g6.6g24kcal1.5g0g2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 2.7g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g176kcal11.2g3.8g12.8g1.4g
Valittu annoskoko71g88kcal5.6g1.9g6.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal2.8g1g3.2g0.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560