Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 47g18kcal0.5g3.3g0.1g1.2g
Aurajuusto4.7g16kcal0.9g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)4.7g5.9kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 7g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g105kcal4.4g8g5.8g2.6g
Valittu annoskoko71g53kcal2.2g4g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal1.1g2g1.5g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.1g5.6g4.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217