Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu19g38kcal2.4g0.5g3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g103kcal5.8g6.4g6.2g1.6g
Valittu annoskoko71g52kcal2.9g3.2g3.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal1.5g1.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.5g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889