Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g7.5g12kcal1.2g0g0.8g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g23g51kcal3.2g1.2g3.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Kurkku 7.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy11g34kcal1.3g6.7g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana142g206kcal11.8g17.8g9.6g2.4g
Valittu annoskoko71g103kcal5.9g8.9g4.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal3g4.5g2.4g0.6g
Arvot/100g100g144kcal8.3g12.5g6.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656