Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Sokeri 8g33kcal0g8g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g38g15kcal1.2g1.2g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 7.8g11kcal1g0g0.8g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g4.7g32kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g270kcal6.8g37g10g0.8g
Valittu annoskoko71g135kcal3.4g18.5g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g68kcal1.7g9.3g2.5g0.2g
Arvot/100g100g189kcal4.8g25.9g7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249655