Sieni-pekonipiiras ala Tuula

Painele sulanut taikina vuokaan (n. 25 cm) pohjalle ja parin sentin verran reunoille.

Ruskista silputtu pekoni pannussa, lisää pilkotut sienet ja sipuli sekä riivityt timjamin lehdet.

Jatka kypsentämistä n.5 min. Mausta ja jäähdytä.

Sekoita liemi (kerma, kananmuna, juustoraaste) ja kaada seos pohjan päälle vuokaan, ripottele sieni-pekoniseos päälle.

Paista uunissa n. 200 astetta 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g20g55kcal0.9g6.1g3g1.1g
Herkkusieni 12g1.9kcal0.2g0g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Juustoraaste kevyt 15% (X-tra), annos 40g5.9g15kcal1.8g0.1g0.9g0g
Pekoni siivu (Pouttu), annos 140g5.5g15kcal0.8g0g1.3g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g5.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g211kcal9g14.6g12.4g3.2g
Valittu annoskoko71g105kcal4.5g7.3g6.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g53kcal2.3g3.7g3.1g0.8g
Arvot/100g100g148kcal6.3g10.2g8.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307142