Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.5g
Vehnänalkio 0.5g1.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g19kcal2.9g1.7g0.1g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss9g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g131kcal12.2g9.2g4.6g2g
Valittu annoskoko71g66kcal6.1g4.6g2.3g1g
Annoskoko puolitettuna36g33kcal3.1g2.3g1.2g0.5g
Arvot/100g100g92kcal8.6g6.5g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983