Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen18g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Tuorekurkku, annos 50g28g11kcal0.2g0.4g0g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow10g10kcal2.4g0g0.1g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g15g23kcal2.5g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g97kcal10.4g2.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko71g49kcal5.2g1.1g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g24kcal2.6g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g68kcal7.3g1.5g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533