Kalapihvit lohi+seiti

Laita korppujauhot, kananmuna, ja kermaviili kuppiin olevumaan.

Silppua lohi ja seiti esim.

sauvasekottimella tai monitoimilaitteella.

Laita kalat kermavviiliseokseen, mausta kalamausteella, tillillä ja suolalla.

Anna taikinan maustua yön yli jääkaapissa.

Jos taikina on paksua, ohenna tilkalla vettä.

Taikinasta voi tehdä mureketta, pihvejä, pullia... 200 - 225 c.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Iirisn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)17g20kcal3.3g0g0.6g0g
Seitifilee (Findus)22g15kcal3.7g0g0g0g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g17g14kcal0.5g0.8g1g0g
Korppujauho 8.2g30kcal0.9g6.2g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g182kcal18.8g14g5g0.8g
Valittu annoskoko71g91kcal9.4g7g2.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna36g46kcal4.7g3.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g128kcal13.2g9.8g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351097