Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green7.8g25kcal1.9g3.8g0.1g0.9g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 6.6g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 5.1g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 39g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g7.8g13kcal0.6g0.4g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g110kcal5.6g10.4g4.6g2.4g
Valittu annoskoko72g55kcal2.8g5.2g2.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna36g28kcal1.4g2.6g1.2g0.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.3g3.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764