Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g19g43kcal1.2g7.8g0.3g2.6g
Tonnikala vedessä 13g14kcal2.9g0g0.2g0g
Tomaatti 23g5.3kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)6.6g18kcal2g0g1.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 5.6g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Becel kevyt margariini 5g2.8g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g182kcal12.8g17.8g5.4g6.2g
Valittu annoskoko71g91kcal6.4g8.9g2.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna36g46kcal3.2g4.5g1.4g1.6g
Arvot/100g100g128kcal9g12.5g3.8g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778