Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8kcal0.4g0.6g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g197kcal19.2g2g12.4g0.2g
Valittu annoskoko71g99kcal9.6g1g6.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g49kcal4.8g0.5g3.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689