Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g19g20kcal4.5g0.2g0.3g0g
Perunasipulisekoitus 500g19g13kcal0.3g2.8g0g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g9g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g3.7g14kcal1g1.9g0.1g0.3g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g104kcal11.8g12g1g0.6g
Valittu annoskoko72g52kcal5.9g6g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g26kcal3g3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.4g0.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424928