Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 27g12kcal0.2g1.7g0g1.6g
Porkkanaraaste 200g27g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.7g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g16g64kcal0g16.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.6g3.6kcal0g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g174kcal0.8g39.2g0.6g4.6g
Valittu annoskoko72g87kcal0.4g19.6g0.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna36g44kcal0.2g9.8g0.2g1.2g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.4g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669