Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)35g27kcal0.8g5.5g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Ruisjauho, 1 dl12g37kcal1.3g7.5g0.3g1.6g
Kauralese 7g25kcal1.3g3.2g0.5g1.2g
Timjami, annos 3g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g355kcal12.2g32.6g19.4g5.8g
Valittu annoskoko72g177kcal6.1g16.3g9.7g2.9g
Annoskoko puolitettuna36g89kcal3.1g8.2g4.9g1.5g
Arvot/100g100g248kcal8.5g22.8g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339