Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g2.8g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)6.8g23kcal0.9g4.3g0.2g0.3g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko31g108kcal3.1g21.5g0.3g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g280kcal8.6g55.2g1.2g7.6g
Valittu annoskoko72g140kcal4.3g27.6g0.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna36g70kcal2.2g13.8g0.3g1.9g
Arvot/100g100g195kcal6g38.4g0.8g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979