Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 47g92kcal8.8g0g6.3g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g20g22kcal0.4g0.8g2g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g230kcal18.8g1.8g16.6g0.2g
Valittu annoskoko72g115kcal9.4g0.9g8.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g58kcal4.7g0.5g4.2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676