Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 97g29kcal0.9g4.4g0.4g1.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g139g49kcal1.4g9g0.7g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g103g41kcal1.1g7.4g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)52g18kcal0.5g3.6g0.3g0.7g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g2.8g7.2kcal0.3g0.3g0.6g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1420g349kcal8.4g49.4g12g5g
Valittu annoskoko710g174kcal4.2g24.7g6g2.5g
Annoskoko puolitettuna355g87kcal2.1g12.4g3g1.3g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921