Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)560g2072kcal78.4g308g44.8g61.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Sokeri 320g1299kcal0g319.7g0g0g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3200g1430kcal6.1g301.4g3.2g57.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 600g2059kcal61.1g420g7.2g21g
Sokeri 200g812kcal0g199.8g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)560g2072kcal78.4g308g44.8g61.6g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14200g38293kcal587g3760.6g2241.4g403.6g
Valittu annoskoko7100g19147kcal293.5g1880.3g1120.7g201.8g
Annoskoko puolitettuna3550g9573kcal146.8g940.2g560.4g100.9g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918