Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2400g2571kcal554.4g0g36g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Paprika keskiarvo 600g172kcal5.6g25.7g2.4g11.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka600g66kcal6.6g6.6g1.2g6g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)60g156kcal7.8g7.2g10.8g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g324g194kcal16.8g30.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g8233kcal1247.4g357.8g174.4g123g
Valittu annoskoko7104g4117kcal623.7g178.9g87.2g61.5g
Annoskoko puolitettuna3552g2058kcal311.9g89.5g43.6g30.8g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872