Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1900g10447kcal19g19g1139.7g0g
Sokeri 1615g6553kcal0g1612.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g76g304kcal0g75.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1567g2235kcal195.9g4.7g160.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1852g6355kcal188.7g1296.4g22.2g64.8g
Leivinjauhe 95g167kcal4.9g35.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g52122kcal817g6088.2g2645g130.6g
Valittu annoskoko7104g26061kcal408.5g3044.1g1322.5g65.3g
Annoskoko puolitettuna3552g13031kcal204.3g1522.1g661.3g32.7g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312059