Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2880g1220kcal282.5g11.5g2.9g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g1920g10368kcal192g691.2g710.4g0g
Semper mangoa soseena1920g960kcal3.8g230.4g5.8g0g
Sokeri 384g1559kcal0g383.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14208g28214kcal956.6g2633.4g1438.2g0g
Valittu annoskoko7104g14107kcal478.3g1316.7g719.1g0g
Annoskoko puolitettuna3552g7054kcal239.2g658.4g359.6g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658