Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)339g108kcal10.2g15.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl56g508kcal0g0g56.4g0g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g169g567kcal27.4g84.6g12.9g23g
Ruisjauho kokojyväjauho 124g377kcal10.9g68.8g2.4g17.3g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 18g59kcal5.3g1.3g3.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1422g3240kcal107.6g341.2g150.8g91.8g
Valittu annoskoko711g1620kcal53.8g170.6g75.4g45.9g
Annoskoko puolitettuna356g810kcal26.9g85.3g37.7g23g
Arvot/100g100g228kcal7.6g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528