Mango- Avokadosalaatti

Pese ja kuivaa salaatti.

Kuori mango ja avokado ja viipaloi ohuiksi salaatin joukkoon.

Sekoita verigreipin mehu, oliiviöljy, balsamietikka, suola ja pippuri.

Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Salaatti maistuu hyvin esimerkiksi äyriäisten kanssa.

Ohje on suora lainaus Akseli Herlevin kirjasta Täydellä Sydämellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuonankaali (Valeriana), annos 200g1683g236kcal31g11.8g6.7g33.7g
Mango (tuore)1403g940kcal7g214.6g4.2g29.5g
Avokado, kuorittu, kivetön 1683g3336kcal44.3g13g326.6g112.8g
Verigreippi, annos 250g1403g729kcal12.6g183.8g2.8g28.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g701g6312kcal0g0g701.4g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g210g213kcal0g44.2g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g14g32kcal1.5g5.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14224g23596kcal192.8g945.6g2084.4g408.2g
Valittu annoskoko7112g11798kcal96.4g472.8g1042.2g204.1g
Annoskoko puolitettuna3556g5899kcal48.2g236.4g521.1g102.1g
Arvot/100g100g166kcal1.4g6.6g14.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334037