Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)400g1281kcal40g252.1g9.2g56g
Vehnäjauho puolikarkea 217g744kcal22.1g151.7g2.6g7.6g
Ohrajauho 18g60kcal1.5g11.8g0.4g1.4g
Siirappi, tumma40g128kcal0g29.6g0g0g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g4956kcal127.2g890.4g84.4g130g
Valittu annoskoko712g2478kcal63.6g445.2g42.2g65g
Annoskoko puolitettuna356g1239kcal31.8g222.6g21.1g32.5g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154