Helpot sipulipiiraat

Ota voitaikinalevyt sulamaan.

Kuori ja pilko sipulit.

Kuullota sipulit öljyssä paistinpannulla, lisää joukkoon murskattu valkosipuli.

Leikkaa voitaikinalevyt kahteen osaan ja annostele sipuliseos levyjen päälle.

Paista 200 asteessa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voitaikina Myllyn Paras 500g399g1537kcal24.3g118.5g107.8g6.8g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g120g32kcal1.6g5.7g0.2g2g
Valkosipuli 8g8.6kcal0.6g1.3g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g3352kcal57.6g268.2g228g24.2g
Valittu annoskoko712g1676kcal28.8g134.1g114g12.1g
Annoskoko puolitettuna356g838kcal14.4g67.1g57g6.1g
Arvot/100g100g235kcal4g18.8g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58990