Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)56g208kcal7.9g30.9g4.5g6.2g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32.1g0g0g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 321g143kcal0.6g30.2g0.3g5.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.1g42.1g0.7g2.1g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)56g208kcal7.9g30.9g4.5g6.2g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Voi 80g582kcal1g0.3g65.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g3840kcal59g377.2g224.6g40.6g
Valittu annoskoko712g1920kcal29.5g188.6g112.3g20.3g
Annoskoko puolitettuna356g960kcal14.8g94.3g56.2g10.2g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918