Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1591g2642kcal302.3g0g159.1g0g
Sipuli 219g66kcal2.7g10.5g0.4g3.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3g0.3g2.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g796g1081kcal41.4g202.1g9.9g18.5g
Vesi, vesijohtovesi 3978g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.6g0g
Korppujauho 28g102kcal2.9g20.9g0.3g1.5g
Kananmuna kuorineen punnittu477g602kcal52.5g1.4g43g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g9090kcal807.4g477.4g431.2g51.6g
Valittu annoskoko7120g4545kcal403.7g238.7g215.6g25.8g
Annoskoko puolitettuna3560g2273kcal201.9g119.4g107.8g12.9g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187468