Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)4002g12806kcal400.2g2521.2g92g560.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2168g7438kcal220.9g1517.4g26g75.9g
Ohrajauho 183g601kcal15.1g118.1g3.7g13.9g
Siirappi, tumma400g1281kcal0.4g296.1g0g0g
Rypsiöljy 300g2654kcal0g0g300.1g0g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g49558kcal1273.2g8905.6g843.6g1300.2g
Valittu annoskoko7120g24779kcal636.6g4452.8g421.8g650.1g
Annoskoko puolitettuna3560g12390kcal318.3g2226.4g210.9g325.1g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154