Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)562g2078kcal78.6g308.9g44.9g61.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Sokeri 321g1303kcal0g320.6g0g0g
Voi 401g2910kcal4.8g1.6g326.1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 3209g1434kcal6.1g302.3g3.2g57.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 602g2065kcal61.3g421.2g7.2g21.1g
Sokeri 201g814kcal0g200.4g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)562g2078kcal78.6g308.9g44.9g61.8g
Kananmuna kuoreton 441g629kcal55.2g1.3g45.2g0g
Voi 802g5820kcal9.5g3.2g652.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14240g38401kcal588.6g3771.4g2247.4g405g
Valittu annoskoko7120g19200kcal294.3g1885.7g1123.7g202.5g
Annoskoko puolitettuna3560g9600kcal147.2g942.9g561.9g101.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76918