Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 602g4364kcal7.2g2.4g489g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1203g4090kcal168.4g673.7g80.6g132.3g
Sokeri 511g2075kcal0g510.8g0g0g
Mansikka 3008g1399kcal15g252.6g6g57.1g
Raparperi 1805g608kcal12.5g99.3g1.8g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g25073kcal406.2g3077.6g1154.8g429.4g
Valittu annoskoko7128g12536kcal203.1g1538.8g577.4g214.7g
Annoskoko puolitettuna3564g6268kcal101.6g769.4g288.7g107.4g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557