Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3028g3633kcal514.7g48.4g148.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g1194g896kcal65.7g143.3g6g0g
Hillosipulisäilyke 315g153kcal3.7g29.9g0.6g5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g315g233kcal14.2g40.7g0.6g0g
Porkkana 586g192kcal3.6g32.6g1.2g14.9g
Lanttu 901g260kcal9g41.5g2.7g16.2g
Valkosipuli 135g146kcal10.7g22g0.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Rypsiöljy 203g1793kcal0g0g202.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g14856kcal1255g760g728g93.2g
Valittu annoskoko7128g7428kcal627.5g380g364g46.6g
Annoskoko puolitettuna3564g3714kcal313.8g190g182g23.3g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457