Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 751g5450kcal8.9g3g610.8g0g
Sokeri 511g2074kcal0g510.3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl78g102kcal10.2g0.2g6.5g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1172g4021kcal119.4g820.4g14.1g41g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1412g706kcal14.1g169.5g14.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl601g2043kcal12g18g210.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g1503g977kcal165.3g63.1g4.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 240g154kcal7.7g11.6g8.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore12g3kcal0g1.1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl661g859kcal86.6g2g54.9g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 96g365kcal5.4g80.6g1.3g1.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g34094kcal862.4g3501.4g1850g86g
Valittu annoskoko7128g17047kcal431.2g1750.7g925g43g
Annoskoko puolitettuna3564g8524kcal215.6g875.4g462.5g21.5g
Arvot/100g100g239kcal6g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508