Lihaboltsit

Sekoita korppujauhot, (mahd sipulikeittoainekset Knorr 26g/½pss=83kcal) ja kermaviili veteen -- älä käytä koko kermaviiliä, n.150g riittää ettei pullat vetisty -- alkuperäisen ohjeen 1dl vettä samasta syystä on vajaa desi vettä.

Lisää mausteet (grillausmauste, paprikamauste, curry, mustapippuri, oregano).

Anna seoksen turvota n.10min.

Lisääkananmunat ja jauheliha.

Taikina tulee sekoittaa tasaiseksi massaksi.

Pyörittele taikina pyöryköiksi tai pihveiksi.

Kypsennä pyörykät tai pihvit pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia (riippuen uunin tehosta/pullien koosta).

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman2880g4896kcal345.6g0g288g0g
Kermaviili 10% hyla, (valio)1440g1728kcal43.2g59g144g0g
Vesi, vesijohtovesi 576g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g360g1332kcal50g261g9g14.8g
Kevyt kermaviili (Rainbow), annos 200g1080g918kcal33.5g49.7g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g20008kcal1142.6g744.2g1174g29.6g
Valittu annoskoko7128g10004kcal571.3g372.1g587g14.8g
Annoskoko puolitettuna3564g5002kcal285.7g186.1g293.5g7.4g
Arvot/100g100g140kcal8g5.2g8.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258632