Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1171g4016kcal119.3g819.3g14g41g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g48g192kcal0g47.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g270g1972kcal2.7g2.7g216.1g0g
Maito, Kevyt900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl990g1288kcal129.7g3g82.2g0g
Sokeri 765g3106kcal0g764.6g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g180g684kcal0.7g165.7g2.5g0g
Korppujauho 42g154kcal4.4g31.5g0.4g2.2g
Omena, keskikokoinen 200g2701g918kcal5.4g191.8g8.1g48.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g25700kcal588.2g4184g673.6g184.2g
Valittu annoskoko7128g12850kcal294.1g2092g336.8g92.1g
Annoskoko puolitettuna3564g6425kcal147.1g1046g168.4g46.1g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.3g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068