JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta3401g5101kcal680.1g0g272.1g3.4g
Vesi1577g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.7g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)543g147kcal7.1g26.1g1.1g9.2g
Valkosipuli 108g117kcal8.5g17.6g0.6g2.3g
Pekoni rasvainen 74g279kcal8.9g0g27.5g0g
Olut, alkoholiton Nikolai743g112kcal1.5g21.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 23g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paprikajauhe 9g29kcal1.3g1.7g1.2g3.4g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g20g59kcal5.9g7.1g0.8g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g23g11kcal0.3g1.6g0.3g0.7g
Tomaattipyree, Pirkka59g48kcal2g11.1g0.6g0.6g
Hunaja 45g149kcal0.2g36.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g12394kcal1438g307.6g610.6g65.4g
Valittu annoskoko7128g6197kcal719g153.8g305.3g32.7g
Annoskoko puolitettuna3564g3099kcal359.5g76.9g152.7g16.4g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616