Hölskytyskurkut

Puolikas kurkku
1/2 tl suolaa
1 rkl sokeria
1 rkl (omenaviini) etikkaa

- Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi
- Laita kannelliseen astiaan ja ripottele suola päälle.

Laita kansi kiinni ja rasvistele, että kurkusta alkaa irrota nestettä
- Mausta sokerilla, etikalla ja tilillä.

Laita jääkaappiin vetäytymään ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 5940g649kcal33.3g83.2g5.9g41.6g
Sokeri 432g1754kcal0g431.6g0g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g540g108kcal0g35.1g0g0g
Tilli, tuore 108g32kcal4g1g0.9g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14256g5086kcal74.6g1101.8g13.6g87.8g
Valittu annoskoko7128g2543kcal37.3g550.9g6.8g43.9g
Annoskoko puolitettuna3564g1272kcal18.7g275.5g3.4g22g
Arvot/100g100g36kcal0.5g7.7g0.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77041