Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2560g711kcal30.5g103.9g5.1g53.8g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1280g1920kcal217.6g5.1g112.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl96g240kcal11.5g1.4g21.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14272g5742kcal519.2g220.8g277.6g107.8g
Valittu annoskoko7136g2871kcal259.6g110.4g138.8g53.9g
Annoskoko puolitettuna3568g1436kcal129.8g55.2g69.4g27g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704