KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g56g308kcal5.6g12.8g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1092kcal1.5g1.5g119.6g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton37g120kcal8.6g3.9g7.8g0g
Makeutusjauhe, Pirkka75g280kcal0.9g68.8g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)374g471kcal41.1g1.1g33.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g135kcal5.4g1.5g12.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g4810kcal126.2g179.2g394.2g0g
Valittu annoskoko714g2405kcal63.1g89.6g197.1g0g
Annoskoko puolitettuna357g1202kcal31.6g44.8g98.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156