Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 85g732kcal1g0g82.3g0g
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g57g197kcal3.4g42.7g0.8g1.4g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g90g305kcal1.8g2.7g31.4g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2484kcal13g92.6g229.2g4g
Valittu annoskoko714g1242kcal6.5g46.3g114.6g2g
Annoskoko puolitettuna357g621kcal3.3g23.2g57.3g1g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522