Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)395g438kcal90.8g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Aurajuusto66g224kcal13.2g0g19.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%175g281kcal4.7g4.7g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1428g2083kcal219.8g17g124.4g2.4g
Valittu annoskoko714g1042kcal109.9g8.5g62.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna357g521kcal55g4.3g31.1g0.6g
Arvot/100g100g146kcal15.4g1.2g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=397666