Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g125g913kcal1.2g1.2g100g0g
Siirappi, tumma125g400kcal0.1g92.5g0g0g
Sokeri 125g507kcal0g124.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu51g64kcal5.6g0.2g4.6g0g
Neilikka, annos 4g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai281g984kcal33.7g199.7g5.9g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g5792kcal81.6g849g221.4g16.8g
Valittu annoskoko715g2896kcal40.8g424.5g110.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna357g1448kcal20.4g212.3g55.4g4.2g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103132