Luumu-jugurttikakku

Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.

Ripottele kaurahiutaleet pohjalle tasaisesti ja öljyä reunat.

Sekoita kaikki muut aineet keskenään paitsi lohkoiksi leikatut tuoreet luumut.

Voit halutessasi makeuttaa stevialla tai tuplata hunajan määrän.

Kaada taikina vuokaan ja asettele luumulohkot päälle.

Murskaa muutama manteli tai käytä lastuja ruokalusikallinen pinnalle. 200c ja 30min.

Tarjoillaan kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Lvon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g4000g4600kcal240g200g320g0g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 240g804kcal0.1g195.8g0.1g3.4g
Luumu, tumma, punnittu kivineen 720g310kcal5.4g55.7g2g11.2g
Manteli 64g394kcal15.4g4.2g34.6g4.6g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl200g700kcal28g112g15g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14288g19694kcal1019.4g1404.6g1104.2g78.4g
Valittu annoskoko7144g9847kcal509.7g702.3g552.1g39.2g
Annoskoko puolitettuna3572g4923kcal254.9g351.2g276.1g19.6g
Arvot/100g100g138kcal7.1g9.8g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348902