Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 495g150kcal6.2g23.7g1g8.4g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Chili, vihreä, tuore 90g41kcal1.8g7.2g0.2g1.3g
Tomaattimurska 2249g661kcal12.6g119.2g4.5g42.7g
Vesi, vesijohtovesi 3148g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1079g3438kcal263.1g493.2g20.5g96.1g
Viinietikka 68g14kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14292g8646kcal570.2g1293g52.6g297.8g
Valittu annoskoko7146g4323kcal285.1g646.5g26.3g148.9g
Annoskoko puolitettuna3573g2162kcal142.6g323.3g13.2g74.5g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954