Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Vispikerma Flora 20%125g275kcal3.7g6.2g25g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Mansikka 100g46kcal0.5g8.4g0.2g1.9g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)125g75kcal0.6g16.2g0.6g2.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1430g2215kcal71.6g294.4g76.2g13.6g
Valittu annoskoko715g1108kcal35.8g147.2g38.1g6.8g
Annoskoko puolitettuna358g554kcal17.9g73.6g19.1g3.4g
Arvot/100g100g155kcal5g20.6g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653